noicsizma-merj-elni2 Merj élni – meghalni mindenki tud… | NőiCsizma Design

Egy önismereti oldallal búcsúzom Tőletek, mint vendégalkotó a NőiCsizma Design színeiben.

Nagyon jó volt ez a 3 hónap. Sokkal többet alkottam, mint amennyi időm volt, és jó volt újra ennyi mindent készíteni. Köszönöm, hogy itt lehettem Edit!!!

És hogy a scrapbook terápiás célra is kiváló?

Nem kérdés. Nekem most igencsak az volt. Remélem kiírtam mindent magamból, és új alapokra helyezhetem az elkövetkezendő időszakot. Szabadon, kötöttségek nélkül, úgy, ahogyan azt én/mi szeretném/szeretnénk. Egy nehéz korszakot tudok magam mögött, mert olyan álmokat kergettem, amik csak nekem voltak álmok, olyan dolgokat szerettem volna megőrizni, ami csak nekem voltak értékek. Most elengedtem - legalább is azt hiszem, hogy újak jöhessenek a helyére és új időszámítást kezdhessek. 3 év sok idő, de rengeteget tanultam, fejlődtem ezalatt, amit remélem, hasznosítani tudok a közeljövőben.

Mikor megláttam az új készletet, éreztem, mintha nekem készült volna.A mondanivalója az én hosszas vívódásom és kételyeimet foglalja magában.Mindent rá akartam pakolni, ami foglalkoztat, lehet, hogy egy kicsit túlzásba is estem, de nem akartam róla lehagyni semmit. :0)A fotóért köszönet Flachné Asztalos Juditnak, amit még a székesfehérvári táborban készített rólam. Már megérte, hogy elkészült az oldal is és a fotó is, mert nemcsak kiírtam magamból a gondolataimat, de még a gyerekek is azt mondták, hogy anya milyen szép vagy itt.Igazából 1 chipboardon kívül, minden ebből a készletből van az oldalon. Nagyon jól használható, csak ajánlani tudom mindenkinek.

noicsizma merj elni11noicsizma merj elni11noicsizma merj elni11noicsizma merj elni11noicsizma merj elni11noicsizma merj elni11noicsizma merj elni11noicsizma merj elni11noicsizma merj elni11noicsizma merj elni11

Felhasznált termékek:

noicsizma_merj_elni_alkoto2__1557228002_282 Merj élni – meghalni mindenki tud… | NőiCsizma Design
Merj élni! alkotócsomag
4990 Ft
feher_alapkarton_noicsizma5__1546516076_972 Merj élni – meghalni mindenki tud… | NőiCsizma DesignFehér alapkarton 12"
Fehér alapkarton 12"
120 Ft