noicsizma-budapest-eye2 Budapest eye | NőiCsizma Design

Tériszonyos vagyok. Gyerekkorom óta tudok róla, mióta ólomléptekkel küzdöttem fel magam a Bori vár tornyába. Azóta is kerülöm a magaslatokat. Különben is földhözragadt ember vagyok, nincs nekem dolgom felfelé, vagy ha mégis, akkor lehetőleg legyek olyan magasságban, ahol már nem érzékelhető a földtől való távolság (Ezt mondjuk furcsamód egy tandemugrással teszteltem és működött)

Két éve, mikor Borókát fejlesztésre hordtam Budapestre, többször jártunk az Erzsébet téri óriáskerék környékén. Azóta többször megtaláltak a gyerekek a kérdéssel, hogy mikor ülünk már fel rá... Szenteste előtti napon a belvárosban kezdtünk hangolódni az ünnepekre. Csillamosoztunk, bóklásztunk a Vörösmarty téren, megnéztük a kivilágított Andrássy utat és hát beálltunk a sorba az óriáskerékhez. Nagyon elszántak voltak a gyerekek! Csaknem egy órát várakoztunk, mire sorra kerültünk, tanakodni mégsem volt időm, mert folyamatosan szóval tartottuk egymást, Védát pedig egy hordozóban cipeltem, amitől már majd’ beszakadt a hátam😊 Végre beszálltunk a kabinba, de mire kellő magasságba értünk, úgy éreztem, a lábam alatt papírvékonyságúvá vált a padló 😊 A gyerekek persze roppant élvezték az egészet, ujjongtak, mutogatták a várost, tapadtak az üvegre, én meg nem győztem kapkodni a fejem… aztán a telefonom, hogy mindent lefotózzak 😉 A végére egészen elfelejtettem a mélységet a talpam alatt, tök jól éreztem magam!  A lányok lelkesedése és a látvány teljesen elterelte a figyelmem!

Szóval merjünk élni, tényleg!

noicsizma budapest eye7noicsizma budapest eye7noicsizma budapest eye7noicsizma budapest eye7noicsizma budapest eye7noicsizma budapest eye7noicsizma budapest eye7

Felhasznált termékek:

noicsizma_merj_elni_alkoto2__1557228002_282 Budapest eye | NőiCsizma Design
Merj élni! alkotócsomag
4990 Ft
20160719_092628__1537969194_517 Budapest eye | NőiCsizma DesignSugaras Kör 28 cm.
Sugaras Kör 28 cm.
890 Ft