noicsizma-az-erdo-lakoi2  Az erdő lakói | NőiCsizma Design

A cím nem teljesen fedi a valóságot. Ugyan van egy (kék szemű) őzike a fotón, de egy házi macska is 😊. Ez volt a kívánsága az ovis gyerekeimnek az idei farsangra. Tök jó, hogy nem nagy igényűek még, beérik két, hajpántra ragasztott füllel, megfelelő színű cicanadrággal, meg egy kis arcfestéssel. Azért Emíliának a suliban már Amidalával kellett villantani… szóval vigyázni kell, pláne több gyereknél, mert kicsit nem figyelsz oda és zsupsz, szipákolhatod a ragasztót, vagy nyomhatod a varrógépet éjszakákon át.

A képnek, amit ismét köszönök Zsanettnek https://www.facebook.com/JeanetteSzabophotography/ olyan hangulata van, hogy szinte hallottam, ahogy a „Kikelet” kivágatért kiált. A pettyes madártollak tökéletesen harmonizálnak a fotó színvilágával és Boróka sminkjével. Erre a hatásra erősítettem rá úgy, hogy az alapkartonra tűfilccel, belülről kifelé haladva ritkuló fekete pontokat rajzoltam. Nem egy bonyolult művelet, de meghatározza az egész oldal jellegét. Erre festettem egy kis vízfestékkel, amit ne csináljatok utánam, mert a tűfilcet (ha nem alkoholos) oldja a vízfesték… de a festésre utólag támadt igényem 😊 mindegy, tekintsük ezt prototípusnak. A fotót több réteg papír és egy körbevarrt fólia alápakolásával jól megemeltem, ami lehetővé tette, hogy utólag rétegesen tudjam elhelyezni a kivágatokat.

A kész oldalt nézve eszembe jutott, hogy mennyire tetszett ez a kivágat, meg is rendeltem, de semmi ötletem nem volt a felhasználásához… és milyen jó, hogy előbb-utóbb minden megtalálja a helyét!

noicsizma az erdo lakoi10noicsizma az erdo lakoi10noicsizma az erdo lakoi10noicsizma az erdo lakoi10noicsizma az erdo lakoi10noicsizma az erdo lakoi10noicsizma az erdo lakoi10noicsizma az erdo lakoi10

Felhasznált termékek:

noicsizma_kikelet_kivagatok1__1554117406_255  Az erdő lakói | NőiCsizma Design
Kikelet kivágatok
1390 Ft
noicsizma_tunderkert3__1552912883_854  Az erdő lakói | NőiCsizma DesignTündérkert
Tündérkert
890 Ft
web_valenti__1532005949_98  Az erdő lakói | NőiCsizma Design
Te & én - papírkészlet A5
1690 Ft
elegans_keretekl_noicsizma1__1533217370_731  Az erdő lakói | NőiCsizma DesignElegáns keretek
Elegáns keretek
490 Ft