Noicsizma-eg-es-fold-kozott4 Ég és föld között | NőiCsizma Design

Van bakancslistátok? Nekem van, de nagyon "lightos" és egyre változik :-)  Azt hiszem, ahogy öregszem egyre jobban csak olyasmit irok a bakancslistámra, ami nem veszélyes és ha csak lehet a megvalósitása után is "egyben" maradok. Ami örök és évek óta a listán van, néha picit visszacsúszik, de aztán elöverekszi magát, az egy vadvizi evezés vagy elegáns nevén a rafting.  Na persze nem a 4-es vagy 5-ös nehézségi fokú, hanem egy 2-es, ami még elég lightos, hogy élvezhetö legyen, de már van benne annyi izgalom, amennyi az én koromban pont elég.

 Amikor az unokaöcsém elöállt a  bakancslistáján levö tandemugrással, majd az egész család egyöntetüen kapott a szivéhez, leszámitva talán a húgomat, aki maga is ejtöernyözött. Aztán eljött a "nagy nap", mit mondjak, én szétizgultam magam, ö meg nagyon laza és nyugodt volt. Hát erröl az "ugrásról" készült az oldalam és ajándék lesz neki.

Mondanám, hogy egyszerü oldal, de nekem nem volt az. Ki kellett lépnem a komfortzónámból, de ki is akartam egy kicsit. A  nagy  hölégballon chipboard elsö perctöl nagy kedvenc volt, azt szerettem volna használni az oldalon.Tudom, hogy ez nem höelégballonozás volt, hanem ejtöernyös ugrás, dehát ennyi alkotói szabadság belefér és úgy próbáltam elhelyezni a hölégballont az oldalon, mintha az ugrók a ballon mögött volnának.

A fotót 6"x8" méretben  hivattam elö, majd a hölégballonhoz igazitottam és nagyon örültem, hogy szinvilágában szinte passzolt az alaplaphoz. A többi kiegészitö, amelyet az oldalon használtam az "Ott vagyunk már?" szuper alkotócsomagban volt. Szómatricákat  használtam, kommentet nem irtam, de nem is hiányzik, mert  úgy is felejthetetlen emlék mindannyiunk számára az a nap.  A hely és a dátum rajta van az oldalon, több nem is kell és ahogy az unokaöcsém mondta: ég és föld között ugrani jóóóóóó!!!! 

Noicsizma eg es fold kozott6Noicsizma eg es fold kozott6Noicsizma eg es fold kozott6Noicsizma eg es fold kozott6Noicsizma eg es fold kozott6Noicsizma eg es fold kozott6

 

Felhasznált anyagok:

20180723_212515_resized__1538733121_534 Ég és föld között | NőiCsizma DesignOtt vagyunk már? - alkotócsomag
Ott vagyunk már? - alkotócsomag
5990 Ft
IMG_1375__1537817917_15 Ég és föld között | NőiCsizma DesignÓriás hőlégballon
Óriás hőlégballon
690 Ft