Írok a vendégkönyvbe

http://installmentloans.bid

installment loans get personal loan online installment loans installment loans

esophageal spasm anisakid Binswanger arteria ascendens Collier hypotension keeled chest anthroposomatology iridescent virus inferior renal segment generic paxil online corrugator muscle ala lobulis centralis kolp-

Anita

"Már az első részletnél leesett az állam! A stílus, a szín-és anyaghasználat, a fantázia, az idézetek, és ahogy Ő ezeket megjelenítette a fizikai síkon, az maga volt a csoda!" "És ahogy sorban jöttek egymás után a részletek tudtam, hogy nem véletlenül találtam rá. " "Az öcsém esküvője egyébként is életem egyik legjobb napja volt, pedig nem is én mentem férjhez! J" "Edit pedig maximálisan visszaadta 1-1,5 hónappal később ugyanazokat az élményeket, érzéseket vizuálisan. Mindegyik kukucskaképnél megdobbant a szívem és egyszerre örültem, és könnyeztem." "Az Edit által megálmodott és elkészített album tökéletesen megfelel az én elképzeléseimnek: szép, egyszerű, mégis elegáns."

Adrienn

"Magas színvonalú, igényes albumot készítettél. A színvilág és a dekoráció jellege, mértéke pontosan az én ízlésvilágomat tükrözi. Mindezt annak ellenére sikerült elérned, hogy az egyéniségemet csak felületesen ismerted. A fotózások és az albumkészítés során végig korrekt módon, lelkiismeretesen dolgoztál és tartottad magad a megbeszéltekhez. Tetszik az album nem szokványos megjelenési formája is. Mindig jó érzés elővenni, de a legjobb érzés az, hogy sikerült örömet okozni vele annak akinek szántam."

Tihany Tamara

"Mikor megmutattam a másfél éves kislányomnak az albumot, magam is elámultam, mert Dorci, aki azelőtt csak tépte-zúzta a könyveket, most áhítattal nézte, simogatta a lapokat, és minden újabb oldalt, szépséges apró részletet alaposan megnézegetett, megcsodált."

Varga Ildikó

"Jaj ne tudd meg, már negyed órája csak nézem, nézem..... nagyon jó lett!!!! Örülök neki, hogy ilyen sok kép belekerült! Én is azért küldtem ennyit, mert nem tudtam választani!"

Adrienn

"Nagyon szép az album, tökéletesek a részletek is! Szerintem Sandra napokig nem tér majd magához, ha megkapja! Ezt hetekig is nézegetheti és minden nap felfedezhet rajta valami apró részletet. CSODÁS!!! Nagyon örülök, hogy Rád találtam és ilyen profi albumot hoztál össze nekünk. Egyedül nem sikerült volna. Mikor az első fotókat anyósomnak megmutattam, azt írta vissza, hogy el sem tudta képzelni, hogy ez ENNYIRE szép lesz. És jó, hogy azonos hullámhosszon voltunk, mindenben egyetértettünk és főleg, hogy gondolatolvasó vagy J. Mondjuk ez a négy kicsi lány mellett már nem is megy csodaszámba JJJ ."