~ ~ KLIKK BLOKK ~ ~

A fotóstanfolyam, amire mindig vágytál!
 

Scrapbookosok körében a leggyakrabban elhangzó mondat: „Bárcsak tudnék rendes fotókat készíteni!” (A második az „Ezt hol vetted?”, a harmadik pedig a „Jaj, elrontottam”). Adott persze a lehetőség, hogy időről időre elzarándokoltok profi fotóshoz, de hát ő mégsem lehet ott életed minden kedves, szép, vicces és felemelő pillanatánál. Ezért végeredményben mégiscsak neked kell dokumentálni az eseményeket (a férjed úgysem fogja. Mi szóltunk). Egy szó, mint száz, meg kell tanulnod szép képeket készíteni! Ez pedig most közelebb van hozzád, mint gondolnád, segítünk benne, ha te is akarod.

Akkor is, ha még az alapfogalmakat sem ismered, és akkor is, ha eddig csak próba-szerencse alapon lődöztél. Akkor is, ha szuper fényképezőgéped van profi optikával, és jó néhány funkciót már ügyesen használsz, és akkor is, ha a mobilodat szoktad előkapni a farzsebedből, és az utómunka sikerében reménykedsz. Igen, azt is megtanulhatod ebből a sorozatból.


Mona fotóját tanítványa, Boros Anna készítette

A NőiCsizma Design csapatának profi fotósa, és egyben scrappere, Tóth Mona videó sorozatban tanítja meg a szakma csínját-bínját. Nem kell hosszasan böngészned hozzá egyetlen könyvet sem, vagy – sokszor a lényeget átugorva – keresgélni a választ az éppen felmerült problémára.

Vegyél a kezedbe egy pohár finom bort, vagy egy tál popcornt, telepedj a kanapéra, és kezdd el nézni a videót! Remekül fogsz szórakozni, ezt már most megjósoljuk, és rengeteget fogsz tanulni! Toll és jegyzetfüzet azért legyen a kezed ügyében! Persze letölthető írásos anyaggal is készültünk, mert mi tényleg mindenre gondolunk!

Ami pedig a legfontosabb: mindent a saját tempódban nézhetsz meg és sajátíthatsz el, amikor éppen ráérsz, vagy kedved van hozzá. Mona itt lesz veled a Facebook-csoportban, és válaszol minden kérdésedre.

A blokkok egyenként is megvásárolhatók, de ha az első kettőt együtt veszed meg, most 10% kedvezményt adunk.

Az első két blokk már elkészült, a következő kettővel hamarosan érkezünk.

1# Irányítsd a fényképezőgéped!
2# Fotózz velem!
3# Így fotózz mobillal
4# Utómunka

Neked melyikre van szükséged?

 

Rendeld meg ITT!

* A csatolt fotókat Mona a KlikkBlokk 4#-ben tanított módon szerkesztette, utómunkázta.