Anyák napi

: : : : : : online tanfolyam Tikával : : : : : : 

 

Hamarosan itt a szép május, az első vasárnapján pedig az anyák napja. De addig még van pár hetünk, amiről mi jut eszébe egy scrapbookosnak? Hát persze, hogy az, hogy albumot készítsen az anyukájának.

Idén a finom és romantikus stílus nagymestere, Tika (Kocur Márta) segít nektek. Készítsetek vele egy gyönyörű, virágos albumot, éppen tökéletesen anyukának valót!

 Kitaláltunk hozzá egy szuper témát is, olyat, amitől a szem nem marad szárazon. Ebben az albumban elmondhatod anyukádnak, hogy mi mindent tanultál tőle. Na jó, csak egy pici részét, de a legfontosabbakat, mert minden nyilván nem fér bele egy 15x13 centis, tíz oldalas scrapbookba, még akkor sem, ha egyébként szabadon bővíthető.

 ​Az alkotócsomagot nagy gonddal, és még annál is nagyobb szeretettel állítottuk össze nektek. Ugye nem túlzás azt mondani, hogy tökéletesen illik az alkalomhoz? Egyúttal itt a válasz azoknak, akik lelke rózsaszín-romantikus alkotásra vágyik, de nincs hozzá kislányuk.

Az alkotócsomag tartalma:

6 db A5-ös mintás papír

3 db fehér alapkarton
2 db A5-ös kivágóív
2 db A6-os matricaív
chipboard csomag
szalagok
gyöngyök
flitterek
hímzőfonal
viaszolt pamutzsinór
papírvirágok

Lubickolj a szépségben, és szerezz vele örömet anyukádnak te is!

(Ugye nem ünneprontás, ha megsúgjuk, hogy a kedvenc nagynénédnek, tanárodnak, vagy a szeretett bébiszitter néninek is elkészítheted alkalomadtán?)

​Az alkotócsomag ára tartalmazza az online tanfolyamot is, tehát az album elkészítésének a leírását és a facebook-os zárt csoportot, ahol  minden felmerülő kérdésre választ ad Tika.

​A megrendelt alkotócsomagokat április 11-én kezdjük postázni, a tanfolyam pedig április 18-án, szerdán kezdődik.

 

Megrendeléshez kattints IDE!