Fényezzük együtt szívünk választottját!

Mármint mindenki egyénileg szeretgeti végül a saját pasiját, de készülni együtt is tudunk rá.
Az idei tábori workshop, az aktualitásra való tekintettel, egy komplett Valentin-napi album lesz. A témája: 10 dolog, amit neked köszönhetek. Ha van három közös gyereketek, három pontot már ki is pipálhatsz, csak szólok.

Remek alkalom ez, hogy tudomására hozd mindazt, amit szemtől szemben azért mégiscsak ciki lenne elmondani. Például, hogy mennyire örülsz, hogy ő van, mert így soha többé nem kell pasit keresned a neten. Vagy, hogy ha ő nem lenne, akkor még mindig mikrós pizzán élnél, bezzeg ma már csodaszakács vagy, és ez is az ő érdeme. Igaz, ő meg a haszonélvezője, szóval egy-egy. Meg, hogy akkor is van mit felvenned, ha hirtelen híztál tíz-harminc kilót, mert ott vannak az ő cuccai. Bár lehet, hogy ezt nem annyira jó ötlet hangsúlyozni.

Szóval nyisd meg az elméd, és köszönj meg neki bármit! Az elismerés olyan érzés, mintha hájjal kenegetnék az embert. Örülni fog neki!

Mi itt a NőiCsizmánál azon vagyunk évek óta, hogy olyan papírkészletet találjunk a Valentin-napi projekthez, amit nem kell magyarázni egy férfinak, és meg sem moccan rá a szemöldöke, amikor meglátja. Sőt, tetszik neki. Most megtaláltuk a tökéleteset: mi magunk csináltuk. Menő lett, és végtelenül pasis. Persze díszítőelemeket is terveztünk az alkotócsomaghoz, meg minden mást, ami az albumhoz kell. Élvezni fogod, az tuti!

Ha jössz a táborba, együtt megcsináljuk, csak hozzál bele fotókat!
Ha nem jössz a táborba, online workshop keretében lehet a tiéd a tudás.

Az album 15 x 10 cm-es, tehát fekvő fotókból maximum ekkora méret fér el, álló fotóból pedig többnyire 10 cm magas fotó, de lehajtható oldalra, akár 20 cm magas is. Mivel binderes album, a fotók mennyiségét te határozhatod meg a témának megfelelően.

Megrendeléshez kattints IDE!